Услуги

Wedding

Цялостна организация. сценарий, стайлинг и контрол по изпълнениеrо.За PARTY Dj's Rentals, сватбата е нещо специално,незабравимо изживяване за всеки човек ден, в който Вие като булка или младоженец ще бъдете звездата.

Parties

Цялостна организация на фирмено парти, включваща всички възможни и желани услуги: - КЕТЪРИНГ - УКРАСА И ДЕКОРАЦИЯ - ЗАБАВНА ШОУ - ВОДЕЩИ, АКТЬОРИ - БАЛЕТ И ВАРИЕТЕТНИ ПРОГРАМИ - ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ЖИВО - ТЕМАТИЧНО ПАРТИ. - ЗВЕЗДНО ВАРИЕТЕ. - НАПРАВИ СИ САМ.

Kids birthdays

Тържество рожден ден или детско парти, празнувате встъпването в нов дом, раждане на дете или просто искате да съберете всичките си приятели на купон или роднини на семейно тържество? Или искате да изненадате детето си с някой актьор

Сватбените LED светлини – всеки детайл е от значение

Светлина - думата за 2019, която от Party Time ще използваме най-често. Причудлива, говореща, наситена с багри, светлина. Ще превърнем мястото, което сте избрали да отпразнувате сватбения си ден в оазис, окъпан в цветове

Стриймване в YouTube или как гледате събитие без да сте там

Стрийминг на видео в Youtube канал. С HD качество на картината ще се чувствате на мястото на събитието.Стриймването в YouTube е услуга, която от Party Time BG, заедно с нашите партньори от Ен Ер Джи Софт ви предлагаме, не само за сватбени тържества. На живо можем да показваме всичко – конференции, семинари, модни ревюта, събития от всякакво естество.